Terug naar overzicht

Land Rover Defender 2.5 Td5 130" Crew Cab

Verkocht

Verkocht

471.417 KM NAP Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
2000 Bouwjaar
Diesel
Brandstof
Toon alle specificaties
Diesel 2000 Handgeschakeld 471.417 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
11VRKL
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 19-07-2000
Datum eerste toelating (internationaal) 19-07-2000
Tellerstand
471.417 KM NAP
Carrosserie Pick-up
Aantal deuren 4
Gewicht 1944 kg
Maximum massa geremd 3500 kg
Motorrijtuigenbelasting € 128 per kwartaal
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 5
Cilinderinhoud 2495 cc
Vermogen 90 kW / 122 PK

Interieur

Airco
Gelaagde voorruit
Kunstlederen bekleding
Middenarmsteun voor
Stuurbekrachtiging

Exterieur

Buitenspiegel rechts
Bullbar
Trekhaak

Infotainment

Radio-cd/mp3 speler

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)

Beschrijving

Robuuste dubbelcabine Defender met recent nieuwe motor

Deze Landrover kennen we al wat langere tijd. Het was 2014 dat de toenmalige eigenaar zijn auto te koop aanbood. Hij woont bij ons op het eiland en was werkzaam voor Defensie. De Defender heeft hij in zijn tijd als zijn kindje behandeld. Van alle opties aan de buitenkant voorzien waar hij aan kon komen, tot helicopterhaken aan toe. (om de auto aan de bumpers de lucht in te kunnen tillen). 
Aan de auto werden kosten nog moeiten bespaard. Zo is nog geen 100.000 km geleden de motor vernieuwd. De huidige eigenaar, vriend van ons, heeft de auto toen gekocht en heeft er met zijn gezin heel veel plezier van gehad de afgelopen 9 jaar. Maar omdat de oudsten in het gezin nu een eigen auto hebben, zijn de 6 zitplaatsen niet meer nodig. De auto werd trouwens gekocht met 5 zitplaatsen en middenarmsteun. Deze zit er nu los bij.
De auto is voorzien van airco, maar deze heeft een lekke leiding. Onlangs nog een nieuwe dynamo erin gezet en waterpomp. Auto rijdt, schakelt, etc allemaal prima. Kilometerstand is niet zo spannend gezien zijn verleden. Lakwerk is geen 10, maar zeg nu zelf, dit is toch een geweldig praktische auto? Dubbel cabine grijs kenteken, youngtimer, je kan hier alle kanten mee op. Er zit een stoffen huif bij de auto, en de auto kan dus open, met vast dak achter en met stoffen kap gereden worden. Banden zijn zo goed als nieuw, auto heeft een nieuwe motor en versnellingsbak.

Van harte welkom voor een bezoek!

We hebben altijd zo'n 10-15 Volvo's V70 / 850 / 940 / 960 in alle uitvoeringen met of zonder lpg, turbo, automaat etc. in voorraad, check onze website www.klassiekerhuis.nl

Klassiekers en youngtimers zijn fiscaal zeer interessant voor zakelijk gebruik. Je kunt op basis van de young-timer regels de auto zakelijk aanschaffen, alle kosten `op de zaak` zetten waarna je minimaal bijtelling betaalt over de aanschafwaarde (indicatie Volvo V70, slechts 15 euro tot 20 euro per maand)

*APK's besteden wij uit aan een vakgarage zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat de auto ook nog door externe monteurs technisch nagezien is.

Mogelijk gemaakt door Mobilox